Palladium Ramazan'a Hazır! - Son Dakika
Güncel

Palladium Ramazan'a Hazır!

Palladium Ramazan\'a Hazır!

Palladium, konukları için Ramazan ayı boyunca sürecek olan dopdolu bir etkinlik takvimi hazırladı.

17.07.2012 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

mfi partners tarafından yönetilen; zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla, konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan Palladium, konukları için Ramazan ayı boyunca sürecek olan dopdolu bir etkinlik takvimi hazırladı.

Palladium'da Ramazan etkinlikleri 21 Temmuz Cumartesi günü Türk Sanat Müziği albümüyle büyük beğeni toplayan şarkıcı Nev'in imza günüyle başlayacak. 15:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleşecek imza gününde şarkıcı Nev hayranları için sevilen şarkılarını seslendirecek.

Palladium Konukları Ramazan'da Hediye Yağmuruna Tutulacak!

İstanbul'un alışveriş ve sonsuz yaşam küresi Palladium, 'Ramazan'da Şanslı Pazartesi' kampanyasıyla konuklarına birbirinden sürpriz hediyeler verecek. 150 TL ve üzeri her alışverişiyle kayıt yaptıran ziyaretçiler anında hediyelerini alacaklar. Kampanya kapsamında birçok hediye sunulacak.

Palladium Özlenen Eski Ramazan'ları yaşatıyor!

Hat, Çini ve Ebru Sanatı sergilerini Ramazan boyunca ziyarete açık tutacak olan Palladium, her Çarşamba günü konukları için Hat, Çini ve Ebru Sanatı workshopları düzenleyecek. 21 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek Semazen gösterilerinin yanı sıra, her hafta sonu Neo Türk Sanat Müziği dinletisi sunulacak. Palladium, Ramazan ile özdeşleşen geleneksel Karagöz ve Hacivat'ı da unutmuyor. 22 ve 28 Temmuz ile 5 ve 11 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Karagöz ve Hacivat canlı heykel performansları ile ziyaretçiler eğlenceye doyacak.

Ramazan'da küçük ziyaretçilerini de unutmayan Palladium, Doğa Koleji iş birliğinde her Cuma, Cumartesi ve Pazar çocuk atölyeleri düzenliyor. Çocuklar, topaç boyama, keçeden parmak kukla yapımı, ebru yapımı ve kağıt üzerinde Karagöz ve Hacivat boyama gibi birbirinden renkli etkinliklerde eğlence dolu saatler geçirecekler.

Ramazan Bayramı'na özel etkinlikler Palladium'da!

İstanbul'un alışveriş ve sonsuz yaşam küresi Palladium, Ramazan Bayramı'nda konuklarına Trio Müzik Dinletisi sunuyor. Bayram boyunca her gün 16.00-17.30 arasında yan flüt, klasik gitar ve viyolonsel'in bir araya geldiği büyüleyici Trio Müzik Dinletisiyle ziyaretçiler keyifli dakikalar yaşayacak.

Palladium'da Bayram Alışverişi Geç Saatlere Kadar Sürecek!

Konukları için birbirinden keyifli etkinlikler düzenleyen Palladium, Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri 23:00'a kadar kapılarını ziyaretçilerine açacak. 13 Ağustos itibariyle de Bayram sonuna kadar her gün 23:00'e kadar açık olan Palladium'da bayram alışverişinin keyfini doyasıya yaşayacaksınız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Palladium Ramazan'a Hazır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement