Pamukkale Belediyesinden Hayvancılığa Destek - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Pamukkale Belediyesinden Hayvancılığa Destek

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Pamukkale Belediyesinin, ilçede hayvancılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurduğu "hayvan sağlığı ekibi"nin, üreticilere ücretsiz destek vermeye başladığı belirtildi.

Pamukkale Belediyesinin, ilçede hayvancılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurduğu "hayvan sağlığı ekibi"nin, üreticilere ücretsiz destek vermeye başladığı belirtildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gazetecilere yaptığı açıklamada, her zaman üreticinin yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İlçemizde hem tarım, hem de hayvancılık önem verdiğimiz konulardır. Hayvancılığın gelişimine katkı sunmak amacıyla hayvan sağlığı ekibini kurduk. Sahada çalışmaya başlayan ekibimiz, her gün mesai saatlerinde mahalle mahalle dolaşarak üreticilere ziyaretlerde bulunarak, besihanelerin gerekli kontrollerini yapıyor, eksik ve sorunların giderilmesine yönelik bilgilendirmede bulunuyor, hayvanlar sağlık taramasından geçiriliyor. Bu hizmetlerimiz ücretsiz olarak veriliyor."

Gürlesin, çalışmanın tüm üreticilere önemli bir destek sağlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA