Pandora'nın Kutusu Organ Bağışına Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Pandora'nın Kutusu Organ Bağışına Açılıyor

Pandora\'nın Kutusu Organ Bağışına Açılıyor

"Pandora'nın Kutusu" 9 – 30 Kasım tarihleri arasında Tophane PlanB'de sanatseverler ve sosyal sorumluluk konularına duyarlı çevreler ile buluşuyor.

10.11.2015 14:00

Serginin 9 Kasım Pazartesi akşamı gerçekleştirilen açılış davetine aralarında Arzu Kaprol, Futbolcu Gökhan Zan ve İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Selami Albayrak'ın yer aldığı cemiyet hayatından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Pandora'nın Kutusu, Aslı Sinanoğlu'nun uygun organ bulunamadığı için aramızdan erken ayrılan annesi Zeynep Tekmen anısına gerçekleştirdiği bir sosyal sorumluluk projesi. Organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak ve bağışı teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen bu özel serginin geliri, bu konuda çalışmalar yürüten Hayata Bağış Derneği'ne bırakılacak.

"Pandora'nın Kutusu" sergisinde Zeynep Tekmen'in tuval üzerine akrilik boya ile farklı kadın hikayelerini anlattığı resimler ve kara kalem ile çizdiği eskizler dikkat çekiyor. Tekmen'in sergide farklı dönemlerde yaptığı 60'ın üzerinde eseri yer alacak.

'Pandora'nın Kutusu' sergisi onun ruhunu anmak ve organ bağışı konusuna dikkat çekmek amacıyla yapılan ikinci sergi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pandora'nın Kutusu Organ Bağışına Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement