Para Dolu Cüzdan Bulan İşçi, Sahibine Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Para Dolu Cüzdan Bulan İşçi, Sahibine Teslim Etti

Para Dolu Cüzdan Bulan İşçi, Sahibine Teslim Etti

Mamak Belediyesi İşletme Müdürlüğüne bağlı kaynak atölyesinde çalışan Ali İhsan Korkmaz, yolda bulduğu para dolu cüzdanı sahibine ulaşarak teslim etti. Cüzdan sahibi, içindeki 2 bin lirayı oğlun...

01.11.2013 14:22

Mamak Belediyesi İşletme Müdürlüğüne bağlı kaynak atölyesinde çalışan Ali İhsan Korkmaz, yerde bulduğu içi para dolu cüzdanı sahibine ulaşarak teslim etti. Cüzdan sahibi, içindeki 2 bin lirayı oğlunun düğün borcunu ödemek için bankadan yeni çektiğini söyledi.

Mamak Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ali İhsan Korkmaz (36), öğle paydosu sonrası evinden işyerine giderken yolda cüzdan buldu.

İçinde 2 bin TL, ehliyet, nüfus cüzdanı ve çeşitli bankalara ait kredi kartları bulunan cüzdanın sahibi Hasan Beşevli'yi (56) cadde üzerindeki esnafa soran Korkmaz, bilgi alamayınca, cüzdanı işyerine getirerek şefi Abdullah Uzel'e verdi.

Cüzdanda not kağıdındaki telefon numarasını arayarak sahibinin yakınına ulaşan Korkmaz ve Uzel, daha sonra buluştukları Hasan Beşevli'ye cüzdanı teslim etti.

Mamak Belediyesi'nden telefonla aranana kadar cüzdanını düşürdüğünden haberi olmadığını ve kredi kartı borcunu ödemek için bankadan para çektiğini belirten Beşevli, "Oğlumu yeni evlendirdim. Düğün taksidini ödemek için bankadan paramı çektim. 2 saat sonra belediyeden aradılar. Bulunmasaydı çok üzülürdüm, borcumu ödeyemezdim" diye konuştu.

İşçi Korkmaz da "Vicdanım çok rahat. Ben vatandaşlık vazifemi yerine getirdim" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Para Dolu Cüzdan Bulan İşçi, Sahibine Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement