Paşabahçe Mağazaları 42. Mağazasını Zorlu Center'da Açtı - Son Dakika
Güncel

Paşabahçe Mağazaları 42. Mağazasını Zorlu Center'da Açtı

Paşabahçe Mağazaları 42. Mağazasını Zorlu Center\'da Açtı

İlk mağazasını Beyoğlu'nda 10 Ekim 1957 tarihinde açan Paşabahçe Mağazaları, kuruluş yıl dönümünde 42'nci mağazasının kapılarını Zorlu Center'da hizmete açtı.

11.10.2013 14:25

İlk Paşabahçe Mağazası 10 Ekim 1957 tarihinde Beyoğlu'nda hizmete sunuldu

İlk mağazasını Beyoğlu'nda 10 Ekim 1957 tarihinde açan Paşabahçe Mağazaları, kuruluş yıl dönümünde 42'nci mağazasının kapılarını Zorlu Center'da hizmete açtı. Toplam 646 metrekarelik alana sahip olan Zorlu Center AVM Paşabahçe Mağazası, 'Yaşam' ve 'Butik' konseptleri altında 4 bin çeşit ürünü müşterilerine sunuyor.

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları, Beyoğlu'nda halen faaliyet gösteren ilk mağazasının açılış yıldönümünde Zorlu Center'da 42'nci mağazasını hizmete sundu. Müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Zorlu Center'da da 'Yaşam' ve 'Butik' konseptleri adı altında 4 bin çeşit ürüne yer veriyor.

Toplam 646 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Selçuk Demirel, Latif Demirci ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi Türkiye'nin ünlü sanatçılarının fikir ve çizgilerini taşıyan 'İmza' ve 'Yansımalar' koleksiyonlarının şık, fonksiyonel ve dekoratif ürünleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Paşabahçe Zorlu Center Mağazası'nda yeni 'Zevk-i Selim Koleksiyonu' da Türkiye'nin zengin tarihsel ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktarma misyonu ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak ele alınan ve sınırlı sayıda üretilen diğer 'Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları' ile birlikte 'Butik' bölümünde yerini aldı. Son koleksiyonda tezhip, gölge oyunu, hat, sedefkari, telkâri, kalem işi, dokuma, kaftan, taş, mermer, seramik ve çininin camla buluştuğu toplam 32 eser yer alıyor.

''2014'te de mağazalaşma atağımızı hız kesmeden sürdüreceğiz''

Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, mağazalaşma atağını sürdürdüklerini ve bu yılsonu hedefi olan 42'nci mağazaya ulaşmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Beyoğlu'ndaki ilk mağazalarının açılış yıldönümüyle aynı gün Zorlu Center AVM'de mağaza açmış olmanın güzel bir tesadüf olduğunu dile getiren Tokel, ''10 Ekim'in bizim için ayrı bir önemi var. Perakendeye geçerek ilk mağazamızı Beyoğlu'nda açtık, 56 yıl sonra bugün Türkiye'nin en büyük AVM'lerinden biri olan Zorlu Center'dayız'' dedi. Tokel, bu yıl 7 mağaza açtıklarını ve 2014'te de mağazalaşma atağının hız kesmeden sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Zorlu Center AVM Paşabahçe Mağazası, haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paşabahçe Mağazaları 42. Mağazasını Zorlu Center'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement