Pazarda Simitçiye 'Fazla Bağırma' Dayağı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pazarda Simitçiye 'Fazla Bağırma' Dayağı

Pazarda Simitçiye \'Fazla Bağırma\' Dayağı
09.02.2013 15:39

Çorum'da 10 yıldır pazarlarda simit satan 43 yaşındaki Cemil Aslan, iddiaya göre, çok bağırdığı için kendisine kızan 53 yaşındaki Zafer Ö.tarafından dövüldü.

Çorum'da 10 yıldır pazarlarda simit satan 43 yaşındaki Cemil Aslan, iddiaya göre, çok bağırdığı için kendisine kızan 53 yaşındaki Zafer Ö. tarafından dövüldü.

Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde cumartesi günleri kurulan pazarda meydana geldi. İddiaya göre, semt pazarında sepete doldurduğu simitleri satmak isteyen Cemil Aslan, "Taze, gevrek simit" diye bağırmaya başladı. Bu sırada pazarda alışveriş yapan Zafer Ö., Aslan'ı "Biraz yavaş bağır" diyerek uyardı. Aslan ise işinin simit satmak olduğunu söyleyerek bağırmaya devam etti. Bunun üzerine başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda simitçi Aslan, Zafer Ö. tarafından dövüldü.

Aldığı darbelerle baygınlık geçiren Cemil Aslan, çevredekiler tarafından çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Şüpheli Zafer Ö. ise şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pazarda Simitçiye 'Fazla Bağırma' Dayağı - Son Dakika


Advertisement