Pazarın Zam Şampiyonu Kırmızı Acı Biber - Son Dakika
Güncel

Pazarın Zam Şampiyonu Kırmızı Acı Biber

Pazarın Zam Şampiyonu Kırmızı Acı Biber

Şanlıurfa'da pazarın zam şampiyonu kırmızı acı biber 7 liradan satıldı.

08.04.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nisan ayının gelmesiyle beraber semt pazarlarında çeşitlilik de hayli arttı. Eskisi kadar olmasa da bazı sebze ve meyveler hala yüksek fiyatlardan satışa sunuluyor. Kimi sebzelerde fiyat artışı yaşanırken, kimisinde ise beklenmedik bir şekilde düşüş yaşandı. Bu dönemde fiyatında mevsimsel şartlara bağlı olarak artış yaşanan kırmız sivri biber, tezgâhlarda zam şampiyonu olurken, kabakta ise ciddi bir düşüş yaşandı.

FİYATI EN FAZLA AZALAN KABAK

Pazarda geçen ay en fazla fiyatı en fazla düşen ürünlerin başında kabak geliyor. Geçen ay kilosu 1,5 liradan satılan kabak 1 liraya kadar düştü. Bunu 3 liradan 2 liraya düşen yeşil soğan, 1 liradan 80 kuruşa düşen pırasa, 2 liradan 1 liraya düşen patlıcan, 4liradan 2 liraya düşen domates ve 1,5 liradan 80 kuruşa düşen patates izledi.

URFA ÇİLEĞİ ÇOK SEVİLDİ

Urfa topraklarında yetişen çilek tezgâhlardaki yerini almaya başladı. Çamlıdere'de yetiştirilen ve kendine has tadıyla satışa sunulan Çamlıdere Çileği vatandaşların en çok rağbet ettiği ürünlerden oldu. Çamlıdere Çileği kilosu 4 liradan satışa sunuldu. Diğer meyve fiyatlarının ise sebzelere oranla fiyatlarının düşmediği görüldü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Pazarın Zam Şampiyonu Kırmızı Acı Biber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement