Pazartesi'nin Yıldızı "PARAMPARÇA" - Son Dakika
Güncel

Pazartesi'nin Yıldızı "PARAMPARÇA"

Pazartesi\'nin Yıldızı "PARAMPARÇA"

Türkiye'de yapımcılığını yaptığı ilk dizi olan ve başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya'nın paylaştığı "Paramparça" Pazartesi günü ratinglerinin açık ara birincisi olmaya devam ediyor.

30.12.2014 13:42  Güncelleme: 13:43

5. BÖLÜM DE SOLUKSUZ İZLENDİ

Paramparça; ABC1 de ise 10,31 rating ve 22,5 izlenme payı, Tüm kişilerde de yüzde 9,51 reyting ve yüzde 22,17 izlenme payı ve A/B Sosyo Ekonomik Statü'de yüzde 8,53 reyting ve yüzde 20,69 izlenme payı ile milyonları ekran başına kilitledi ve yine tüm kategorilerde günün en çok izlenen dizisi oldu.

2. BÖLÜMLE LİDER OLDU

Paramparça sadece Pazartesi günü değil, soluksuz izlenen ikinci bölümünden itibaren hafta boyunca yayınlanan tüm diziler arasında da rating şampiyonu. Ulaştığı yüksek rating rakamlarını 5. Bölümüyle de koruyan Paramparça, 2014 -2015 yeni yayın döneminin en iyi çıkış yapan dizisi olarak kabul ediliyor. Paramparça sadece televizyon ve yazılı basın değil, sosyal medyanın da en çok konuşulan dizisi oldu.

MUHTEŞEM KADRO

ilk kez bir dizide bir araya gelen Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı Paramparça'nın senaryosu Aliye, Binbir Gece gibi unutulmaz dizilere imza atan Yıldız Tunç tarafından kaleme alındı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yersiz Yurtsuz, Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan dizilerinin başarılı yönetmeni Cevdet Mercan oturuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pazartesi'nin Yıldızı 'PARAMPARÇA' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement