Peşmerge Yaralı YPG'lileri Böyle Kurtardı! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Peşmerge Yaralı YPG'lileri Böyle Kurtardı!

04.11.2014 15:21  Güncelleme: 16:40

Kobani kentinde IŞİD'e karşı YPG, ÖSO ve peşmerge güçlerinin savaşı devam ederken, çatışmada yaralananlar peşmergenin düzenlediği operasyonla kurtarıldı.

Suriye'nin Kobani kentinde savaşın 51. gününde çatışmalar tüm şiddetiyle sürüyor.
TARAFLAR YAKIN MESAFEDE SAVAŞIYOR
IŞİD'e karşı birleşen YPG, ÖSO ve peşmerge güçleri arasında devam eden çatışmalar kent merkezine sıçradı. Yakın bir mesafede savaşan güçler arasında karşılıklı havan saldırı olmak üzere birçok ağır silahlar kullanılıyor.
PEŞMERGE YARALI YPG'LİYİ KURTARDI
IŞİD, Kobani merkezinde bulunan hakim binalara yerleştirdiği kesin nişancılarla hedef belirleyerek ateş açıyor. Kameralara yansıyan görüntülerde IŞİD militanı bir keskin nişancı YPG'li birini yaralamasının ardından, peşmerge yaralıyı kurtarmak için operasyon başlattı. Bir kamyonetle yapılan operasyonda yaralı araca bindirilerek hızla uzaklaştırıldı. Yaralının kurtarılması esnasında IŞİD, Peşmerge güçlerine ağır silahlarla saldırmasıyla şiddetli çatışma meydan geldi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Peşmerge Yaralı YPG'lileri Böyle Kurtardı! - Son Dakika


Advertisement