Philadelphia'ya İkinci Yatırım - Son Dakika
Güncel

Philadelphia'ya İkinci Yatırım

Philadelphia\'ya İkinci Yatırım

Özkan Amerika'nın 5. Büyük şehri Philadelphia'ya "Leyla Turkish Cuisine" adlı özgün bir Türk restoranı açtı.

05.03.2012 08:24

ATCOM Başkan Yardımcısından Philadelphia'ya İkinci Yatırım

Amerikan Türk Ticaret Odası (ATCOM) Başkan Yardımcısı Hasan Özkan Amerika'nın 5. Büyük şehri Philadelphia'ya "Leyla Turkish Cuisine" adlı özgün bir Türk restoranı açtı. Bu Hasan Özkan'ın Philadelphia'ya Oak Lane Diner'dan sonra ikinci önemli yatırımı.

"Leyla Türk Mutfağı" ön açılışına ATCOM adına Başkan Prof. Dr. İhsan Işık, Başkan Yardımcıları Ramazan Küçük ve İbrahim Yıldız, Finans Müdürü Emre Gürel ve ATCOM Türkiye Kordinatörü Numan Gürel iştirak etti.

Philadelphia'nın "Old City-Tarihi Şehir" denilen kısmında hizmete başlayan Leyla, şehrin en turistik bölgesinde yer alıyor. Helal yiyecekler servis eden restoran, Phialdelphia'da Türk ve Amerika'li müşterilerine günlük taze yaprak döner, kebap, pide ve lahmacun çeşitleri, Akdeniz mutfağından seçmeler sunmaktadır. Leyla'nın şark köşesinde akşamları saat 9'dan sonra da nargile keyfi yaşayabilirsiniz.

Şehirdeki tek pide ve lahmacun salonu olan Leyla şimdiden Amerika'li müşterilerinden büyük beğeniler almış durumda (İngilizce değerlendirmeler icin: http://www.yelp.com/biz/leyla-turkish-cuisine-philadelphia):

"Harika bir tecrübe. Bol kepçe hizmet, cömert porsiyonlar!…

Kendimi mükemmel değerlendirme yazmamak için zor tutuyorum. Kimsenin bu hazineyi keşfetmesini bir müddet istemiyorum. Zira, kesinlikle yakında oturmaya yer bulunmayacak!"

Leyla bu beğeniyi usta aşçılarına ve kaliteli kadrosuna borçlu. Leyla alanında kendini ispatlamış ustaları New York ve New Jersey'den kadrosuna katarak kaliteli hizmet vermek için önemli yatırım yapmış durumda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Philadelphia'ya İkinci Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement