Pide salonu alev alev yandı - Son Dakika
Güncel

Pide salonu alev alev yandı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, ahşap bir binadaki pide salonunda çıkan yangında alevler göğe yükseldi. Yangın, Lüleburgaz'ın Kocasinan Mahallesi Orduevi karşısındaki bir pide salonunda çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, bir anda büyüyerek ahşap binayı sardı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan ahşap binaya müdahale etti ve yangını söndürdü. Yangın sonrası pide salonu kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

28.06.2023 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pide salonu alev alev yandı

KIRKLARELİ - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, ahşap bir binadaki pide salonunda çıkan yangında alevler göğe yükseldi.

Yangın, Lüleburgaz'ın Kocasinan Mahallesi Orduevi karşısındaki bir pide salonunda çıktı. Edinilen bilgiye göre, ahşap binada hizmet veren pide salonunda akşam saat 20.50 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, bir anda büyüyerek ahşap binayı sardı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Lüleburgaz itfaiye ekipleri, alev alev yanan ahşap binaya müdahale etti. Köpük de kullanan itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını tamamen söndürdü.

Yangın sonrası pide salonu kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Pide salonu alev alev yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pide salonu alev alev yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement