Pierre Cardin Tasarımlarıyla Özgür Ruhunuzu Yansıtın - Son Dakika
Güncel

Pierre Cardin Tasarımlarıyla Özgür Ruhunuzu Yansıtın

Pierre Cardin Tasarımlarıyla Özgür Ruhunuzu Yansıtın

Pierre Cardin, Sonbahar/Kış'14 koleksiyonunda yer alan Voyager temasıyla mücadeleci, gezgin, pes etmeyen, sınırları zorlayan, adrenalini seven erkekleri yansıtıyor.

07.11.2013 08:16

Erkek giyim modasının öncü markası Pierre Cardin Voyager temasıyla, sporu hayatının bir parçası haline getirmiş erkeklere etkileyici seçimler sunuyor. Hafta sonu ve hafta içi farklı olmak üzere birçok seçeneğin yer aldığı tema, hem spor hem de şık olmak isteyen erkeklere hitap ediyor.

Hafta sonu koleksiyonu; fonksiyonel sweatler, orta ve küçük ekoseli gömlekler, chinolar, efektif yıkamalı denimler, elyaf ya da kaz tüyü ile desteklenmiş çift taraflı yelek ve kabanlar, kalın ve fonksiyonel trikolar, klasik çizmeler, botlar gibi seçeneklerden oluşuyor. Hafta içi koleksiyonu ise spor ceketler, kadife ve deri ile detaylandırılmış çizgili gömlekler, chino pantolon ile kombinlenen triko ve ekoseli kravatlar, ipek ve pamuk mendiller ile iş yaşamına rahat ve kişiye özgü karakteristik bir şıklık kazandırıyor.

Voyager temasıyla oluşturulan desenler çoraplara, ceketlerin içine, trikoların garnilerine girmesine izin verilebilecek kadar ince ve özel detaylarla hayatı renklendiriyor. Bu temanın hakim olduğu ayakkabılar ve kemerlerde tercih edilen materyal süet ve yıkanmış deri. Koleksiyonun renkleri olan lacivert, mavi, saks mavisi, koyu yeşil ve koyu gri renkler kırmızı ile hareket kazanıyor. Sonbahar koleksiyonunda kullanılan parlak kırmızı kış koleksiyonunda bordoya doğru koyulaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pierre Cardin Tasarımlarıyla Özgür Ruhunuzu Yansıtın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement