PKK'nın Karayoluna Tuzakladığı 300 Kilo Bomba Son Anda Fark Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

PKK'nın Karayoluna Tuzakladığı 300 Kilo Bomba Son Anda Fark Edildi

11.04.2017 18:42  Güncelleme: 20:51

Derik karayolunda PKK'lılar tarafından yola tuzaklanan 300 kilo ağırlığında el yapımı patlayıcı güvenlik güçleri tarafından kontrollü şekilde imha edilerek olası bir facia önlendi.

Mardin'in Derik ilçesi girişinde Zeytinpınar Mahallesi yakınlarında PKK'lıların yola tuzakladığı 300 kiloluk el yapımı patlayıcıyı vatandaşlar ihbar etti. Bölgeye giden polis ve jandarma ekipleri yolu trafiğe kapatarak patlayıcıyı imha çalışması başlattı. Karayolunun iki tarafında da uzun araç kuyrukları oluştu.

KONTROLLÜ ŞEKİLDE PATLATILDI

Çevrede güvenlik önlemi alındıktan sonra çağrılan bomba imha uzmanları, el yapımı patlayıcıyı kontrollü bir şekilde patlatarak imha etti. İmha sonrası Mardin-Derik karayolu yeniden kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

PKK'nın Karayoluna Tuzakladığı 300 Kilo Bomba Son Anda Fark Edildi
AYNI YERDE HAİN SALDIRI

El yapımı patlayıcının imha edildiği yerde, 26 Eylül 2016 tarihinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit olmuştu.

PKK'nın Karayoluna Tuzakladığı 300 Kilo Bomba Son Anda Fark Edildi
PKK'nın Karayoluna Tuzakladığı 300 Kilo Bomba Son Anda Fark Edildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'nın Karayoluna Tuzakladığı 300 Kilo Bomba Son Anda Fark Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement