Polis, Cumartesi Anneleri Eylemine İzin Vermedi - Son Dakika
Güncel

Polis, Cumartesi Anneleri Eylemine İzin Vermedi

Dha İSTANBUL (ek bilgi ve görüntülerle geniş haber)- POLİS, CUMARTESİ ANNELERİ EYLEMİNE İZİN VERMEDİHaber-Kamera: Taner YENER-Hakan KAYA-Enver ALAS-İSTANBUL DHACumartesi Anneleri'nin 701'inci hafta eylemi öncesi Galatasaray Meydanı ve meydana çıkan tüm ara sokaklar, polis bariyerleri ile kapatıldı.

01.09.2018 16:42

Dha İSTANBUL (ek bilgi ve görüntülerle geniş haber)- POLİS, CUMARTESİ ANNELERİ EYLEMİNE İZİN VERMEDİ

Haber-Kamera: Taner YENER-Hakan KAYA-Enver ALAS-İSTANBUL DHA

Cumartesi Anneleri'nin 701'inci hafta eylemi öncesi Galatasaray Meydanı ve meydana çıkan tüm ara sokaklar, polis bariyerleri ile kapatıldı. Polis grubun yürüyüşüne izin vermedi.

İnsan Hakları Derneği (İHD) binası önünde toplanan aralarında CHP ve HDP milletvekillerinin de bulunduğu grup İstiklal Caddesi üzerinden Galatasaray Meydanı'na yürümek istedi. Grup yürüyüşe geçeceği sırada polis ekipleri yürüyüşün izinsiz olduğunu söyleyerek gruba izin vermedi. Gruptakiler bunun üzerine Büyükparmakkapı sokakta bir süre oturma eylemi başlattı. Polis ekiplerinin uyarısının ardından, oturma eylemini sonlandıran gruptakiler, İHD önüne geri döndü. Gruptan bazılarının bekleyişi sürüyor.

Polis sabah saatlerinde Galatasaray Meydanı ve meydana çıkan ara sokaklar ile İstiklal Caddesi'nin bir bölümünü bariyerlerle kapatmıştı.

Polis, Cumartesi Anneleri Eylemine İzin Vermedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis, Cumartesi Anneleri Eylemine İzin Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement