Polis Haftası'nda Sürücüye Ceza Yerine Çikolata - Son Dakika
Güncel

Polis Haftası'nda Sürücüye Ceza Yerine Çikolata

Polis Haftası\'nda Sürücüye Ceza Yerine Çikolata

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168.yıl dönümü, Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi, sürücülere ceza yerine bu kez çikolata ikramında bulunuldu.

10.04.2013 17:36

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü, Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi, sürücülere ceza yerine bu kez çikolata ikramında bulunuldu.

Etkinlik kapsamında Merkez Camii'nde şehit polisler için mevlid-i şerif okutuldu, Akyurt Vakfı Yaşam Evi'nde kalan yaşlılar ziyaret edildi, Atatürk Büstü'ne İlçe Emniyet Müdürü Tamer Koç tarafından çelenk konuldu, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu, okullar arasında şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törene Kaymakamı Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Cem Özyücel, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şenlikci, daire amirleri, siyasi parti temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında ziyarete gelen misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Akyurt Emniyet Müdürlüğü Trafik Bürosu ekiplerince Ankara Devlet Karayolu üzerinde yol uygulaması yapıldı, sürücülere trafik cezası yerine çikolata ikramında bulunuldu. İlçe Emniyet Müdürü Tamer Koç, "Bizler görevde bulunduğumuz yerlerin huzur ve güvenliğini sağlamak, vatandaşımızın mal ve can güvenliğini korumak için varız. Bizleri yalnız bırakmayan her zaman çayımızı içmeye gelen, kendilerinden bir parça olarak hisseden Akyurt halkına teşekkür ediyorum. Akyurt'un çok huzurlu bir ilçe olmasının en büyük sebebi, ilçe halkının kendi polisinin kendisi, birlik ve beraberlik içerisinde sıcakkanlı olmasıdır. Bizlere görevimiz esnasında yardımcı olmalarıdır" dedi. - Ankara/ Akyurt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Haftası'nda Sürücüye Ceza Yerine Çikolata - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement