Polis Lojmanına Bırakılan Şüpheli Çantadan Piknik Tüpü Çıktı - Son Dakika
Güncel

Polis Lojmanına Bırakılan Şüpheli Çantadan Piknik Tüpü Çıktı

Polis Lojmanına Bırakılan Şüpheli Çantadan Piknik Tüpü Çıktı

Edirne'de polis lojmanlarının otoparkına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bırakılan bir çantadan birbirine monte edilmiş 2 piknik tüpü çıktı.

02.03.2012 12:13

Edirne'de polis lojmanlarının otoparkına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bırakılan bir çantadan birbirine monte edilmiş 2 piknik tüpü çıktı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün 1'nci Murat Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'ndeki polis lojmanlarının resmi araç otoparkında çanta olduğunu fark eden polis memurları, olay yeri inceleme ve bomba imha ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Özel kıyafetlerini giyerek çantayı inceleyen bomba imha uzmanı, çantada birbirine monte edilmiş iki piknik tüpü olduğunu tespit etti. Piknik tüpleri, incelenmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, çantayı bırakan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Lojmanına Bırakılan Şüpheli Çantadan Piknik Tüpü Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement