Polis Memuru Kazada Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru Kazada Yaşamını Yitirdi

Polis Memuru Kazada Yaşamını Yitirdi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Ercan İpek, Ergani İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

13.08.2013 15:06  Güncelleme: 14:53

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve Elazığ'daki ailesinin yanına eşi ve 2 aylık çocuğunu bıraktıktan sonra Diyarbakır'a dönen polis memuru Ercan İpek, Ergani İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Elazığ'daki ailesinin yanına bayram ziyaretine giden ve eşi ile 2 aylık çocuğunu bıraktıktan sonra dün akşam saatlerinde otomobili ile görev yaptığı Diyarbakır'a dönen 28 yaşındaki polis memuru Ercan İpek'in aracı, Ergani İlçesi yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada polis memuru olay yerinde can verdi. İpek için bugün Elazığ Nurullah Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Elazığ Valisi Muammer Erol ve Emniyet Müdürü Ayhan Buran'ın da katıldığı cenaze töreninden sonra polis memuru Ercan İpek, Asri mezarlıkta yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tunceli'nin Çemişgezek nüfusuna kayıtlı olan ancak ailesi ile Elazığ'da yaşayan Ercan İpek'in bu ilde trafik polisi olarak görev yaparken, geçen Mayıs ayında Diyarbakır'a tayin olduğu belirtildi. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Memuru Kazada Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement