Polise Gönderilen İmzasız İhbar Mektubu Erlangen- Nürnbenrg Üniversite'sinde Panik Yarattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polise Gönderilen İmzasız İhbar Mektubu Erlangen- Nürnbenrg Üniversite'sinde Panik Yarattı

Polise Gönderilen İmzasız İhbar Mektubu Erlangen- Nürnbenrg Üniversite\'sinde Panik Yarattı
05.02.2016 15:05

Dha DIŞ HABER- Almanya'da 5 Şubat Cuma günü sabahı polise gönderilen imzasız ihbar mektubunda, Erlangen-Nürnberg Üniversitesi, İktisat Fakültesinde bir kişinin, intikam amacı ile katliam yapacağı yazıldı.

Dha DIŞ HABER-

Almanya'da 5 Şubat Cuma günü sabahı polise gönderilen imzasız ihbar mektubunda, Erlangen- Nürnberg Üniversitesi, İktisat Fakültesinde bir kişinin, intikam amacı ile katliam yapacağı yazıldı. Derhal harekete geçen Polis binada bulunan bin kişiyi tahliye ederek, çantalarda arama yaptı. Panik yaratan olayda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Derslere normal akışında devam edildi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polise Gönderilen İmzasız İhbar Mektubu Erlangen- Nürnbenrg Üniversite'sinde Panik Yarattı - Son Dakika


Advertisement