Polisi Görünce Kaçan Şüphelilerde Bombası ve Tüfek Ele Geçti - Son Dakika
Güncel

Polisi Görünce Kaçan Şüphelilerde Bombası ve Tüfek Ele Geçti

Polisi Görünce Kaçan Şüphelilerde Bombası ve Tüfek Ele Geçti

– GAZİANTEP'te, polis ekiplerini görünce paniğe kapılarak kaçan şüphelilerde 1 el bombası ile 1 tüfek ele geçirildi.

19.05.2016 17:44

– GAZİANTEP'te, polis ekiplerini görünce paniğe kapılarak kaçan şüphelilerde 1 el bombası ile 1 tüfek ele geçirildi.

Olay, öğleden sonra Gaziantep Vali Konağı yakınlarında meydana geldi. Polis ekiplerini gören 3 şüpheli içinde bulundukları 27 UJ 107 plakalı otomobili bırakarak kaçmaya başladı. Şüphelilerden biri kaçarken elinde bulunan bir el bombasını da parka attı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü 3 şüpheli kovalamacayla yakalanırken, parka attıkları el bombası da bulundu. Şüphelilerin polisi görünce bırakıp kaçtıkları otomobilde yapılan aramada ise 1 av tüfeği ile çok sayıda kartuş bulundu.

Polis ekipleri gözaltına aldığı 3 kişinin yanı sıra, bölgede bulunan ve bu kişilerle irtibatlı olabilecekleri düşüncesiyle 3 kişiyi daha gözaltına aldı. 6 şüpheliyi sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götüren polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisi Görünce Kaçan Şüphelilerde Bombası ve Tüfek Ele Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement