Polisin Çalışmasını Böyle İzlediler - Son Dakika
Güncel

Polisin Çalışmasını Böyle İzlediler

Polisin Çalışmasını Böyle İzlediler

Bursa'da Kızılay'ın kan bağışı yapmak isteyenler için tahsis ettiği otobüsün yanına bırakılan şüpheli valiz için polis önlem aldı.

24.11.2012 12:09

Bursa'da Kızılay'ın kan bağışı yapmak isteyenler için tahsis ettiği otobüsün yanına bırakılan şüpheli valiz için polis önlem aldı. Valizin bir temizlik görevlisi tarafından bırakıldığının öğrenilmesi üzerine önlemler kaldırıldı. Bazı kişilerin olayı cep telefonu ve fotoğraf makinesi ile görüntülemesi, bazılarının ise bir şeyler yiyerek çalışmaları izlemesi dikkat çekti.

Merkez Osmangazi İlçesi'nde Santral Garaj mevkiinde dün akşam bir ağacın kenarına bırakılan şüpheli valizi görenler, durumu polise bildirdi. Çevreye güvenlik şeridi çeken polis, valizin hemen yanında bulunan Kızılay'a ait kan bağışının yapıldığı otobüsü uzaklaştırmak istedi. Sürücünün panik yapması sonucu otobüs yol üzerinde bulunan masa ve sandalyeleri devirerek uzaklaştı.

Valizin fünye ile patlatılması için bomba imha ekibi isteyen polis, bu sırada yanlarına gelen bölgede görevli olan Celal Yıldız adlı temizlik görevlisinin, "Bu valizi bana bir süre önce bir kadın, yenisini aldığı için çöpe atmam için verdi. Ben de buraya koydum. Panik yapmaya gerek yok" demesiyle önlemleri kaldırdı.

Bazı kişilerin olayı cep telefonu ve fotoğraf makinesi ile görüntülemesi, bazılarının ise bir şeyler yiyerek çalışmaları izlemesi dikkat çekti. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisin Çalışmasını Böyle İzlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement