Polisle Zanlılar Arasında Kovalamaca: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Polisle Zanlılar Arasında Kovalamaca: 1 Yaralı

Polisle Zanlılar Arasında Kovalamaca: 1 Yaralı

İzmir'in Balçova İlçesi'nde, içinde uzun namlulu silah olduğu öne sürülen bir otomobil ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

03.06.2015 11:58

İzmir'in Balçova İlçesi'nde, içinde uzun namlulu silah olduğu öne sürülen bir otomobil ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Polis, kaçan otomobili kısa sürede yakalarken, otomobildeki gözaltına alınan 2 zanlıdan 1'i iddiaya göre polis tarafından tabancayla vurularak yaralandı.

Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Haydar Aliyev Bulvarı Levent Marina Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşakta park halinde bulunan iki otomobilde uzun namlulu silah olduğu ve birbirleriyle silahlı çatışmaya girecekleri ihbarını alan polis harekete geçti. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, polisi fark eden plakası belirlenemeyen bir otomobille, 45 ZC 7050 plakalı otomobil kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacada, çıkmaz olan 65/16 sokağa giren 45 ZC 7050 plakalı otomobil sıkıştırıldı. Otomobilde bulunan 3 zanlıdan 1'i kaçmayı başarırken, gözaltına alınan 2 zanlıdan M.B., (Mehmet Budak) iddiaya göre polis tarafından tabancayla vurularak yaralandı. Bunun üzerine polis, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sırtına kurşun isabet eden yaralı M.B., polis otomobiliyle Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan M.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polisin otomobilde yaptığı aramada herhangi bir silaha rastlanmazken, zanlıların silahları kovalamaca sırasında araçtan attıkları sanılıyor. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve otomobilde parmak izi çalışması yapan polis ekipleri, plakası belirlenemeyen otomobili ve kaçan zanlıyı belirleyerek yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisle Zanlılar Arasında Kovalamaca: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement