Gaziantep'te Toplum Destekli Polis ekipleri, birbirlerine olan aşkları ve bağlılıklarıyla örnek olan engelli çifte sürpriz sevgililer günü kutlaması yaptı.
Şehitkamil Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Sevgililer Günü nedeniyle farklı bir uygulama yaptı. Birbirlerine olan aşkları ve bağlılıklarıyla tanınan yürüme engelli 32 yaşındaki İdris Güler ile 30 yaşındaki Neşegül Güler'e ulaşan polisler, engelli çifti ekip otomobiliyle evlerinden alıp, bir pastanede güller ve mum ışığıyla süslenmiş masada hazırlanan sürpriz sevgililer günü kutlamasına götürdü.
Burada örnek çifte hitaben bir konuşma yapan ekip yetkilisi, "Birbirinize bağlılığınızın ömür boyu sürmesi ve mutluluğunuzun herkese örnek olmasını temenni ediyoruz" dedi. Polisler, sedef işleme mücevher sandığı ve sedef işleme duvar saati hediyelerinden sonra kemancı eşliğinde ve mum ışığındaki masada çifti baş başa bıraktı.
Çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken; İdris Güler, "Sevginin ve hatırlanmanın ne demek olduğunu bize hatırlattıkları için toplum destekli polislere teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gün yaşadık. Bu duyguyu kelimelerle anlatmak mümkün değil" dedi. Üzerinde adlarının yazıldığı kalp şeklinde pastanın da ikram edildiği çift daha sonra yeniden evlerine götürüldü. - Gaziantep
Son Dakika › Güncel › Polisten Engelli Çifte Sürpiz Sevgililer Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.