Puma Sokakta ile İstanbul Eğlenceye Doydu! - Son Dakika
Güncel

Puma Sokakta ile İstanbul Eğlenceye Doydu!

Puma Sokakta ile İstanbul Eğlenceye Doydu!

PUMA, 2014 yazını Ortaköy'de Bedük, BeeGee ve Can Bonomo ile birlikte Brezilya konseptindeki PUMA Sokakta etkinliğiyle karşıladı.

11.06.2014 14:33

7 Haziran saat 12.00'de yağmurlu bir haftanın ardından yerini festival havasına bırakan bir günde Ortaköy Meydanı eğlence ve dansa doydu. Tatil gününe Boğaz manzarası eşliğinde mini pinpon ve langırt oynayarak başlayan festival katılımcıları günün devamında Graffiti, break dance yarışmaları ve Number One Fm DJ'leriyle ana sahnede gerçekleşecek konserlere hazırlandılar.

Etkinliğin ilk saatlerinde Leo Lunatic, Mr Hure ve Mury's dalgalara karşı Graffiti duvarlarını doğaçlama olarak festival ziyaretçileriyle birlikte boyarken, Ortaköy'de gezintiye çıkanlar Puma'nın sürprizleriyle karşılaştılar. Ara sokaklarda Samba esintisi estirmeye başlayan perküsyon grubu, Samba dansçıları ile meydandaki izleyicilere görsel ve işitsel bir gösteri sundu.

Saat 13:00 itibariyle yan sahnede başlayan b-boy showlarında Türkiye'nin dört bir yanından gelen dansçılar yarışırken, Arnavut kaldırımlarının diğer köşelerinde free style futbolcular meraklılarla birlikte top sektirdi; Capoiera dansçıları ise hareketleriyle izleyenleri Brezilya konseptinin içine çekmeye devam etti.

Ana sahnede Türkçe Rap ritmi başlattı, DJ'ler yükseltti ve konserler havaya uçurdu!

Ana sahne'de underground rap sanatçıları Sansar Salvo, Kamufle, Grogi, Anıl Piyancı sahne performanslarıyla izleyenleri coşturdu. Hareketlenip ısınmaya başlayan kitleyi Number One Fm DJ'leri akşamki ana sahne konserlerine hazırlarken; festivalin ve PUMA'nın sürpriz hediyeler verdiği heyecanlı yarışmaların sunumunu yapan ünlü MC Selim Yeğin ise eğlenceli anlatımıyla herkesin iyi vakit geçirmesini sağladı.

Etkinlik boyunca meydanda bulunanlar #PumaSokakta hashtag'ini kullanarak hem mesajlarıyla tweet duvarını doldurdular, hem de Puma Türkiye Twitter hesabıyla etkileşime geçerek sürpriz hediyeler kazandılar. Tweet duvarına yansıtılan mesajlar aracılığıyla aşkını ilan edenlerin yanısıra; Ortaköy sokakları attığı tweet sayesinde sahneye çıkma şansı elde eden bir kişinin, izleyicilerin arasındaki sevgilisine yaptığı sürpriz evlenme teklifi ile alkışlarla çınladı.

Günün son ışıklarıyla birlikte sahne önündeki yerlerini DJ setleri sonrasında da kimseye bırakmayan izleyiciler, elektronik müziğin süper kahramanları BeeGee ve Bedük'le iyiden iyiye ısındılar ve Can Bonomo'nun özgün tarzı ile çığlıklar eşliğinde dansa ve eğlenceye doydular.

Bedük'ün sahne performansı esnasında sahneye çıkan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat HAZİNEDAR, kalabalık izleyici kitlesini arkasına alarak son zamanların trendi "selfie" çekimini yaparak kendi Twitter hesabından takipçileriyle günün anısı olarak paylaştı.

Gece boyunca Instagram ve Twitter'dan #PumaSokakta hashtag'iyle paylaştıkları fotoğrafları Instabooth'tan basılı olarak hediye alan festivalciler gün boyu süren eğlence ve müziğin doygunluğuyla boğazın ışıklarına veda ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Puma Sokakta ile İstanbul Eğlenceye Doydu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement