Pursaklar'da sokağa çıkma yasağı boyunca sokak hayvanları unutulmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pursaklar'da sokağa çıkma yasağı boyunca sokak hayvanları unutulmadı

Pursaklar\'da sokağa çıkma yasağı boyunca sokak hayvanları unutulmadı
13.04.2020 11:58  Güncelleme: 12:34

Pursaklar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, sokağa çıkma yasağı sırasında sokak hayvanlarının etkilenmemesi için ilçedeki 80 noktaya mama ve su takviyesi yaptı.

Pursaklar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, sokağa çıkma yasağı sırasında sokak hayvanlarının etkilenmemesi için ilçedeki 80 noktaya mama ve su takviyesi yaptı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı açıklamada kötü günlerden geçerken en sadık dostlar olan sokak hayvanlarını da unutmadıklarını belirterek, "Bu iki günlük sürecin onlar için daha zor geçeceğini düşünerek kentimizin farklı noktalarına mama ve su koyduk. Hemşehrilerimizin evinde olduğu bu süreçte sokak hayvanlarının beslenmede zorluk çekmemesi için ekiplerimiz yoğun çaba sarf ediyor. Sadece bu süreçte değil her zaman kendilerini ifade edemeyen ve isteklerini söyleyemeyen dostlarımızı unutmuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pursaklar'da sokağa çıkma yasağı boyunca sokak hayvanları unutulmadı - Son Dakika


Advertisement