Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde, milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer partililerle bayramlaştı.

06.07.2016 18:49

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde, milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer partililerle bayramlaştı.

İlçe teşkilatında düzenlenen törende konuşan milletvekili Soysal, Türkiye'nin AK Parti'nin iktidarda bulunduğu son 14 yılda birçok badireler atlattığını ve tüm bunlardan Allah'ın yardımıyla kazasız belasız çıktıklarını söyledi.

AK Parti'nin tüm bu sıkıntılardan güçlenerek çıktığını ve daha da güçlenerek yoluna devam edeceğini ifade eden Soysal, "Ne dış güçler, ne paralel yapı, ne de iç güçler bizleri 2023 hedefinden saptırmayacak. Bugüne kadar onlarla nasıl mücadele ettiysek, bundan sonra da sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu birlik ve beraberlik bizlerde olduğu müddetçe, kimse bizim yolumuza taş koyamayacaktır." dedi.

Milletvekili Yusuf Başer de bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, "İşte bir Ramazan Bayramı'nı daha birlikte kutluyoruz. Bu bayramın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından milletvekilleri Soysal ve Başer tek tek partililerle bayramlaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement