Ramazan Çadırında Altın Kazandıran Yemek Yarışması - Son Dakika
Güncel

Ramazan Çadırında Altın Kazandıran Yemek Yarışması

Ramazan Çadırında Altın Kazandıran Yemek Yarışması

Bağcılar Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde bir yemek yarışması düzenledi.

06.08.2013 11:42  Güncelleme: 11:53

Bağcılar Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde bir yemek yarışması düzenledi. Ünlü gurmelerin jüri olduğu yarışma 5 kategoride gerçekleşti. İlk üçe giren yarışmacılar altınla ödüllendirildi.

'Bağcılar'da Ramazan farklı yaşanıyor' sloganıyla renkli etkinlikler düzenleyen Bağcılar Belediyesi, Ramazan Çadırı'nda bu kez bir yemek yarışması düzenledi.

Yoğun katılımın olduğu yarışma; hamur işleri, zeytinyağlılar, ev yemekleri, tatlılar ve yöresel çorbalar olmak üzere 5 ayrı kategoride gerçekleşti.

Yarışmanın jürileri ünlü gurmeler Emine Beder, Ayşe Tüter ve Hacı Abdullah Korun yarışmacıların özenle hazırladığı lezzetli yemeklerin seçimlerinde bir hayli zorlandı.

ÖDÜL ALANLAR HEYECANLANDI

Hopdedik Ayhan'ın sunuculuğunu yaptığı yemek yarışmasının ödül töreninde ilk üçe girenler açıklandı.

Buna göre hamur işlerinde Tamam Yavuz (Bandırma), zeytinyağlılarda Rahime Özer (Soslu sarma), ev yemeklerinde Ayten Ünlü (Gaziantep (Yuvalama), tatlılarda Ayşe Şakar (Sarı Burma) ve yöresel çorbalarda Nesrin Aslan (Havuçka) birinciliğe layık görüldü.

Yarışmanın birincilerine tam altın, ikincilerine yarım altın ve üçüncü olanlar da çeyrek altınla ödüllendirildi. Dereceye giren yarışmacıların heyecanlı ve mutlu oldukları dikkatlerden kaçmadı.

BAĞCILAR'IN MAHARETLİ KADINLARI

Ödül törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk de katıldı. Başkan Lokman Çağırıcı, komşuluk ilişkilerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla böyle bir yarışmayı düzenlediklerini belirterek, "Onlarca lezzetli yemek yapan ve yarışmaya katılan tüm hanımlara teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk de emeği geçenlere teşekkür ederek, yemek yarışmalarında farklı lezzetlerin ortaya çıktığını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ramazan Çadırında Altın Kazandıran Yemek Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement