Ramazan Kültür Sanat Etkinliklerinde Ali Kınık Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Ramazan Kültür Sanat Etkinliklerinde Ali Kınık Rüzgarı Esti

Ramazan Kültür Sanat Etkinliklerinde Ali Kınık Rüzgarı Esti

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Ramazan Kültür-Sanat Etkinlikleri dolu dolu geçiyor.

15.07.2013 09:24

Belediye, Ramazan akşamlarında binlerce Seydişehir'liyi birlik beraberlik ruhu içinde bir araya getirerek ünlü sanatçılarla buluşturuyor. Ramazan Ayı'nın sevincine ve ruhuna uygun olarak cuma cumartesi akşamları düzenlenen etkinliklerde Belediye Binası önünde yer alan etkinlik alanını dolduran 7'den 70'e binlerce vatandaş hem eğleniyor , hem de hoşça vakit geçiriyor.

13 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleştirilen, sunumu ve şiirleriyle Fatihhan'ın yer aldığı etkinlikte , önce Seydişehirli sanatçılardan oluşan Gurup Morton sahne aldı.Seydişehir'de geniş bir hayran kitlesi bulunan gurup, pop tarzında söylediği sevilen şarkılardan oluşan repertuarıyla izleyenleri coşturdu.

Sunuculuğunu Fatihhan'ın yaptığı programda

Daha sonra ünlü sanatçı Ali Kınık muhteşem bir konser verdi. "Ali Ayşe'yi Seviyor" türküsüyle efsaneleşen, söz ve beste yazarı, yazar, şair, ozan Ali Kınık Seydişehirlilere unutulmayacak bir gece yaşattı. Programa Seydişehirli'ler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik alanını hınca hınç dolduran binlerce Seydişehirli Ali Kınık'ın seslendirdiği Ali Ayşeyi 'yi Seviyor , Koca Reis, Hapiste Yatarım, Çal Kemancı, Türkiyem gibi gönüllerde taht kuran eserleri hep bir ağızdan söylediler.

Medine-i Sani , İkinci Medine olarak bilinen Seyitler şehri Seydişehir'de konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Ali Kınık, kendisini Seydişehir'lilerle buluşturan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini ve şükranlarını sunarak sahneye davet etti. Başkan Çat buradaki selamlama konuşmasında; " Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde, Milletimizin meseleleriyle dertlenip bunları şarkılarına, türkülerine dökerek bizlerle buluşturan Sn. Ali Kınık Beyefendiyi şehrimizde görmekten, davetimize icabet ederek buraya gelmiş olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Devletimizin, Ülkemizin,Milletimizin ve Memleketimizin birlik ve bütünlüğünün pekişmesine vesile olan Ramazan Ayı'nda gerçekleştirdiğimiz etkinliklere gösterdiğiniz ilgiye ve samimiyete teşekkür ediyor, daim olan en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Ünlü sanatçı Ali Kınık, bağlamasıyla çaldığı hareketli eserlerle izleyenleri coştururken, söylediği duygusal türkülerle de izleyenleri mest etti. Alkışlarla sahneden ayrılan sanatçı mütevazı kişiliği ve samimiyeti ile dikkat çekerken, hayranlarının gösterdiği yoğun ilgiye karşı onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Kültür Sanat Etkinliklerinde Ali Kınık Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement