Ramazan Şehber Arslan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ramazan Şehber Arslan Seçim Sonuçları

Ramazan Şehber Arslan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi ISPARTA YENİŞARBADEMLİ belediye başkan adayı olan Ramazan Şehber Arslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:25

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi ISPARTA YENİŞARBADEMLİ belediye başkan adayı olan Ramazan Şehber Arslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. ISPARTA YENİŞARBADEMLİ ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Ramazan Şehber Arslan isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi ISPARTA YENİŞARBADEMLİ adayı Ramazan Şehber Arslan kimdir? Saadet Partisi ISPARTA YENİŞARBADEMLİ adayı Ramazan Şehber Arslan yüzde kaç oy aldı?

Ramazan Şehber Arslan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi ISPARTA YENİŞARBADEMLİ belediye başkan adayı olarak gösterilen Ramazan Şehber Arslan YENİŞARBADEMLİ ilçesinde % 0,19 oranında oy almıştır. YENİŞARBADEMLİ ilçesinde % 0,19 oranında oy olan Ramazan Şehber Arslan adlı Saadet Partisi adayı toplamda 3 adet oy sayısına ulaştı.

ISPARTA YENİŞARBADEMLİ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ramazan Şehber Arslan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement