Recep Gariper Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Recep Gariper Seçim Sonuçları

Recep Gariper Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Sivas Gemerek belediye başkan adayı olan Recep Gariper isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:13

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Sivas Gemerek belediye başkan adayı olan Recep Gariper isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Gemerek ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Recep Gariper isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Sivas Gemerek adayı Recep Gariper kimdir? İyi Parti Sivas Gemerek adayı Recep Gariper yüzde kaç oy aldı?

Recep Gariper Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Sivas Gemerek belediye başkan adayı olarak gösterilen Recep Gariper Gemerek ilçesinde % 10,04 oranında oy almıştır. Gemerek ilçesinde % 10,04 oranında oy olan Recep Gariper adlı İyi Parti adayı toplamda 680 adet oy sayısına ulaştı.

Recep Gariper Kimdir?

Recep Gariper Seçim Sonuçları

Recep Gariper, 1956 yılında Sivas'ın Gemerek ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gemerek'te tamamladı.

Sivas Gemerek ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Recep Gariper Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement