Reyhanlı'da BDP'lilere Şok Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Reyhanlı'da BDP'lilere Şok Tepki

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Reyhanlı\'da BDP\'lilere Şok Tepki
 Güncelleme: 

BDP'li Ertuğrul Kürkçü ve beraberindekiler, geldikleri Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, esnaf tarafından protesto edildi.

BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü ve beraberindekiler, bombalı saldırılarla ilgili incelemelerde bulunmak üzere geldikleri Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, esnaf tarafından protesto edildi.

Kürkçü ve beraberindekiler, ilk patlamanın meydana geldiği Reyhanlı Belediyesi binası önüne geldi. Burada incelemelerde bulunan BDP'liler, çevredeki esnafın tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, "Bu ülkeye kan dökmeyi siz getirdiniz" şeklinde bağırdı.

Daha sonra bazı esnaf ile görüşen Kürkçü, Cilvegözü ve Reyhanlı'daki patlamaların hükümetin politikasından kaynaklandığını iddia etti.

BDP heyeti daha sonra, ikinci patlamanın meydana geldiği postane binası önünde de incelemelerde bulundu.

Kaynak: İHA