Rötarlara Yolcu Tepkisi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rötarlara Yolcu Tepkisi

Rötarlara Yolcu Tepkisi
01.01.2016 12:14

Haber: Murat ÇAKIR - Kamera: Hüseyin ASLIYÜCE - İstanbul DHA İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle uçuşların saatlerce rötar yapması yolcuları mağdur etti.

Haber: Murat ÇAKIR - Kamera: Hüseyin ASLIYÜCE - İstanbul DHA

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle uçuşların saatlerce rötar yapması yolcuları mağdur etti.T ürk Hava Yolları'nın İstanbul- Frankfurt uçuşu için bekleyen yolcular yetkililerin kendilerine bilgi vermediğini söyleyerek 'rezalet' diye bağırarak masalara vurdular. Şaban Yılmaz isimli yolcu seferin iptal olması üzerine THY'den 2 bin 50 TL vererek bilet aldığını fakat hala uçamadığını ve yetkililerin tenezzül edip buraya gelmediğini belirterek dava açacağını söyledi. Yolculardan Yavuz Sultan Selim ise yetkililere ulaşmak için aramalar yaptıklarını fakat telefonların yüzlerine kapatıldığını belirtti.

Selim, 'Bize uçak yok deniyor. Uçak sürekli rötar yaptı. Saat 05.25'e ertelendi, sonra 6'ya, daha sonra 08.30'a. Borsa gibi izliyoruz ekranlardan. Belli değil ne zaman gideceğimiz" dedi.

Yetkililerin tatilde olmasından dolayı ulaşamadıklarını aktaran Esra Somuncu ise, 'Tatilde olan yetkililere sesleniyorum. Lütfen buraya gelin sorunu çözün. Biz bu uçağa para verdik. Paramızla rezil oluyoruz. Dünyanın parasını verdik. Hala gidemiyoruz. 24 saat oldu, biz burada perişan olduk. Olay Messi'ye sponsor olmak değil, uçakta kebap vermek değil. Olay müşterinizi memnun etmektir. Siz müşterinizi memnun edemiyorsunuz" diye konuştu.

Dün geceyi havalimanında geçirdiklerini aktaran Somuncu, 24 saattir terminalde olduğunu, buz gibi yerlerde yattıklarını dile getirdi. İmza topladığını belirten Esra Somuncu, THY'yi dava edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rötarlara Yolcu Tepkisi - Son Dakika


Advertisement