Saat 9'u 5 Geçe Ata'yı Andık - Son Dakika
Güncel

Saat 9'u 5 Geçe Ata'yı Andık

Saat 9\'u 5 Geçe Ata\'yı Andık

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 73. yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi Beylikdüzü'nde de düzenlenen törenlerle anıldı.

10.11.2011 19:20  Güncelleme: 19:21

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 73. yılı nedeniyle Beylikdüzü'nde anma töreni düzenlendi. Belediye önündeki Atatürk Anıtı'na; Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Garnizon Komutanlığı adına Tankçı Yarbay Cihangir Koparan, Belediye Başkanı Yusuf Uzun, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri çelenk koydu. Saat 09: 05'te sirenlerle saygı duruşunda bulunuldu. Çelenklerin konulması ve saygı duruşundan sonra birlikte okunan İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı yarıya kadar indirildi.

Öğrenciler Ata'sını unutmadı!

'Atatürk'ü Anma Programı' Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan törenle sürdü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Okul Müdürü Hüseyin Bal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Atatürk'ü anlatan konuşmalar yaptı.

Programda, Atatürk konulu şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Demirkol, Tankçı Yarbay Koparan ve Başkan Uzun tarafından verildi. Okul korosunca Atatürk'ün sevdiği türküler seslendirildi ve oratoryo sahnelendi. Programın sonunda ise öğrenciler, sundukları tiyatral gösteri ile ayakta alkışlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saat 9'u 5 Geçe Ata'yı Andık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement