Sabri Özel'de Ekose Detaylar Yeniden Doğuyor - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel'de Ekose Detaylar Yeniden Doğuyor

Sabri Özel\'de Ekose Detaylar Yeniden Doğuyor

Sabri Özel, yeni sezonda sonbaharı stil sahibi bir görünümle karşılamak isteyenlere hitap ediyor.

26.10.2013 11:15

Klasik ve modern çizgileri başarıyla harmanlayan tasarımlarıyla moda severlerin ilgi odağı olan Sabri Özel, yeni sezonda sonbaharı stil sahibi bir görünümle karşılamak isteyenlere hitap ediyor. Kırçıllı grinin baskın olduğu ceket, pantolon ve takım elbiseleriyle dikkat çeken Sabri Özel 2013 -2014 sonbahar kış koleksiyonu, kadife ve koton kumaşlardan oluşan erkek modelleriyle göz alıcı stilini moda severlerle paylaşıyor.

Kırçıllı gri hakimiyeti stillere yansıyacak

Kışın olmazsa olmazlarından gri rengine kırçıllı tonlarda modelleri ve tasarımlarıyla farklı bir değer katan Sabri Özel, yeni sezona özgün bir moda anlayışıyla giriş yapmak isteyenleri bekliyor. Kırçıllı gri ceketlerde dirsekte yer alan yama detayları, Sabri Özel 2013 sonbahar kış koleksiyonunda öne çıkıyor. Sabri Özel yeni sezon modellerinden olan kırçıllı grinin farklı tonlarındaki pantolon ve takım elbiseler de 2013 sonbahar modasına yön veriyor.

Ekose ve şerit detaylar, kış renkleriyle olan uyumuyla dikkat çekiyor

Sabri Özel kış koleksiyonunda kırçıllı grinin yanı sıra; kahverengi ve mavinin farklı tonları, siyah ve bordo renkleri de öne çıkıyor. Erkeklerin hemen her dönemde vazgeçilmezi olan gömlekler, ekose ve şerit ile detaylandırılmış modelleriyle Sabri Özel'de yeni bir stil kazanıyor.

Kırçıllı gri ve kahverengi renkleriyle birbirinden şık kombinler yapılmasına imkan veren beyaz ve mavi gömlekler de Sabri Özel yeni sezon modellerinde iddiasını gözler önüne seren parçalar arasındaki yerini alıyor. Sabri Özel 2013 -2014 kış koleksiyonundaki stil sahibi erkek modeller ile siz de sonbaharda şıklığınızı stilinize yansıtabilir, kendi modanızın öncüsü olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel'de Ekose Detaylar Yeniden Doğuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement