Sabri Özel Kadınları, Kırmızı Elbiselerle Sevgililer Günü Şıklığına Hazır - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel Kadınları, Kırmızı Elbiselerle Sevgililer Günü Şıklığına Hazır

Sabri Özel Kadınları, Kırmızı Elbiselerle Sevgililer Günü Şıklığına Hazır

Sabri Özel, iddialı kesimleri ve güçlü tasarım yönünün göze çarptığı kırmızı elbiseleriyle, kadınların 14 Şubat'ta şıklığına yön veriyor.

11.02.2014 16:15

Sevgililer Günü, kırmızının farklı tonlarını hayatın her köşesinde gördüğümüz, sevgililerin birbirlerini mutlu etmek için tatlı bir telaş içine girdikleri bir gün olmasıyla dikkat çekiyor.

Klasik tarzı ve zarif modelleriyle beğeni kazanan Sabri Özel, iddialı kesimleri ve güçlü tasarım yönünün göze çarptığı kırmızı elbiseleriyle, kadınların 14 Şubat'ta şıklığına yön veriyor.

Kırmızı ve siyahın birlikteliği, kadınlara zarif seçimler sunuyor

Kırmızının canlılığı ve siyahın dik başlı duruşunu harmanlayan Sabri Özel elbiseler, kadınlara zarif seçenekler sunuyor. Hakim yaka modelinde gizemli bir tarzın tamamlayıcısı olan elbiseler, bisiklet yakasıyla ise oval formlu portföy çantalarla 14 Şubat kombinlerinize eşlik ediyor.

Göğüs dekoltesini siyah düğmelerle çerçeve içine alan Sabri Özel elbiseler, diz üstü boyu ve kırmızının feminenliğiyle kendine hayran bırakıyor. Amber kırmızısının etkisindeki Sabri Özel elbiselerle siz de şıklığınızı vurgulayabilir, 14 Şubat'ın yıldızı olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel Kadınları, Kırmızı Elbiselerle Sevgililer Günü Şıklığına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement