Sadak’tan Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Sadak’tan Geçmiş Olsun Ziyareti

Sadak’tan Geçmiş Olsun Ziyareti

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak Dün Siirt - Kurtalan Karayolunda Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaralanan Vatandaşları Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundu.

14.01.2011 20:05  Güncelleme: 20:09

Siirt belediye başkanı selim sadak dün siirt - kurtalan karayolunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşları geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak Dün Akşam saatlerinde Siirt - Kurtalan karayolunda Siirt istikametinde gelmekte olan Lokman Dayan yönetimindeki 56 M 1103 yolcu minibüsü ile Afetevler Mahallesinden Binevler mevkiinde ana yola giren M.Emin Akgül yönetimindeki 56 AK 189 özel otonun çarpışmasıyla sonucunda meydana gelen ve Akgül ailesinden 1 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı trafik kazasında ardından Siirt Devlet hastanesinde kaldırılan ve tedavi gören yaralıları ziyaret ederek yaralılara acil şifalar dileyerek yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Selim Sadak Akgül ailesini ziyareti ardından devlet hastanesinde servislerin de tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını da ziyaret ederek hastalara acil şifalar yakınlarında geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sadak’tan Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement