Safa Apartmanı'nın Sahibi İlk Duruşmada Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Safa Apartmanı'nın Sahibi İlk Duruşmada Serbest Bırakıldı

Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde yıkılan Sefa Apartmanı'nın tutuklu sahibi Nezir Baş, ilk defa çıktığı hakim karşısında serbest bırakıldı.

22.02.2013 20:28

Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde yıkılan Sefa Apartmanı'nın tutuklu sahibi Nezir Baş, ilk defa çıktığı hakim karşısında serbest bırakıldı.

Binanın girişindeki dükkana bir otomobil servisi açtığı ve otomobillerin rahat hareket etmesi için kolonları kestiği iddiaları ile suçlanarak bir süre önce tutuklanan Nezir Baş, bugün 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. "Birden çok kişinin ölümüne taksirle sebebiyet vermek" suçundan yargılanan Baş, davanın bugün görülen ilk duruşmasında hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

Bayram Otel'le birlikte depremin sembollerinden biri olan 7 katlı Sefa Apartmanı'nın yıkılması sonucu çoğu öğretmen 27 kişi hayatını kaybetmişti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Safa Apartmanı'nın Sahibi İlk Duruşmada Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement