Sağlık Bakanından Suriyeli Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanından Suriyeli Öğrencilere Ziyaret

Sağlık Bakanından Suriyeli Öğrencilere Ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu GAMEK Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi öğrencilerini ziyaret etti.

01.01.2014 09:54

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı ve Derya Bakbak ile GAMEK Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi–2'yi gezen Bakan Müezzinoğlu, okulda eğitim gören Suriyeli çocuklar ve öğretmenleriyle bir süre sohbet etti.

Bakan Müezzinoğlu, GAMEK Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi hakkında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'den bilgi alarak eğitim gören çocuklara kitap, çanta ve kıyafet dağıtımı yaptı.

Suriyelilere yapılan güzel hizmetlerden dolayı başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'e ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) yetkililerine teşekkür eden Bakan Mehmet Müezzinoğlu, öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezleri hakkında bir açıklama yapan GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar ise; GAMEK Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezlerinde 8. sınıfa kadar toplam bin 300 Suriyeli çocuğa eğitim verildiğini belirterek, iki merkezde 470 yetişkin Suriyeli vatandaşa ise Türkçe eğitim imkanı sağlandığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanından Suriyeli Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement