Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Öksüz Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Öksüz Açıklaması

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, ramazan ayı süresince farklı kurumlarda nöbet tutan sağlık çalışanları ile iftarlarda bir araya geldiklerini belirtti.

23.06.2016 15:23

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, ramazan ayı süresince farklı kurumlarda nöbet tutan sağlık çalışanları ile iftarlarda bir araya geldiklerini belirtti.

Öksüz, yaptığı açıklamada, ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ve bu anlayışla sağlık çalışanlarıyla iftar programlarında buluştuklarını söyledi.

Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde nöbetçi sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Öksüz, "Birlik, beraberlik ve paylaşma duygularımızı yoğun olarak yaşadığımız bu mübarek ayda 7/24 görevi başında olan sağlık çalışanlarımızın nöbetçi oldukları birimlerde, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş'ın da katılımı ile Çorlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi acil serviste nöbetçi olan arkadaşlarımızla oruçlarımızı birlikte açmak nasip oldu." dedi.

Sendika olarak sağlık çalışanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Öksüz, şunları kaydetti:

"Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi olarak ramazan ayı süresince farklı kurumlarda nöbet tutan sağlık çalışanları ile iftarlarda bir araya geldik. Ramazan ayı boyunca 112 acil sağlık hizmetleri İstasyonları ve farklı hastanelerdeki çalışanlarımızla da iftar programlarında bir araya gelmeyi planlamaktayız. Bu programlar sayesinde hem çalışanlarımızla iftar sofralarının manevi huzurunu ve mutluluğunu paylaşıyoruz hem de üst düzey kurum yetkilisine çalışanlarımıza ihtiyaç ve taleplerini iletebilme imkanını sağlamış oluyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Öksüz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement