Sağlıklı Geleceğe Pedal Çevir" - Tekirdağ - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Sağlıklı Geleceğe Pedal Çevir" - Tekirdağ

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Tekirdağ'da Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile "Sağlıklı geleceğe pedal çevir" etkinliği düzenlendi.

Tekirdağ'da Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile "Sağlıklı geleceğe pedal çevir" etkinliği düzenlendi.

Sahil Dolgu alanındaki zabıta noktası önünde toplanan yaklaşık 100 bisikletli, dolgu alanı çevresinde tur attı.

Etkinlikte konuşan Tekirdağ Sağlık Müdürü Cengiz Becerir gençlere sağlıklı bir hayatın spor yapmaktan geçtiğini göstermek için böyle bir erkinlik düzenlediklerini söyledi.

Sporun vücudu dinç tutuğunu dile getiren Becerir, "Daha çok gençliğimizi insanlarımızı bağımlılıktan kurtarmak ve spora özendirmek için yapılan bir etkinlik. Dijital bağımlılıktan çıkıp spor yapıp sağlık vücuda sahip olmak için bu etkinliği yaptık. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Etkinlik katılımcıların sahili turlaması ile sona erdi.

Kaynak: AA