Sağlıksporlu Futbolcuların Para ve Değerli Eşyaları Çalındı - Son Dakika
Güncel

Sağlıksporlu Futbolcuların Para ve Değerli Eşyaları Çalındı

Sağlıksporlu Futbolcuların Para ve Değerli Eşyaları Çalındı

Nevşehir'de, U 16 futbol liginde mücadele eden Sağlıksporlu futbolcuların cep telefoünu, değerli eşya ve paraları çalındı.

22.04.2012 09:46

Nevşehir'de, U 16 futbol liginde mücadele eden Sağlıksporlu futbolcuların cep telefoünu, değerli eşya ve paraları çalındı.

Nevşehir 2 No'lu çim sahada U 16 futbol liginde Ürgüpspor'la yapacakları karşılaşma öncesi eski SSK Hastanesindeki bir odada soyunarak maça çıkan Sağlıksporlu genç futbolcular sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Yenilginin üzüntüsü ile eski kulüp binasındaki soyunma odasına gelen futbolcular, eşyalarının çalındığını öğrenerek ikinci üzüntüyü yaşadı. Camı kırarak içeri giren hırsız ya da hırsızların, futbolcuların cep telefonu, saat, para ve bazı değerli eşyalarını alarak kaçtıkları belirlendi. Sağlıkspor alt yapı sorumlusu Osman Aydın Kaya, hem yenilgiye, hem de yaşanan hırsızlığa üzüldüklerini belirlerek, şöyle dedi:

"Ürgüpspor ile yapacağımız karşılaşma öncesi boş odada futbolcularımız soyunduktan sonra kapıyı kilitleyip karşılaşma için 2 No'lu çim sahaya geldik. Maç ardından yeniden soyunma odasına geldiğimizde camının kırık olduğunu gördük. Her yer dağınıktı. Futbolcularımız elbiselerini kontrol ettiklerinde bazı futbolcularımızın cep telefonu, saat, para ve değerli eşyalarının çalındığını fark ettik. Durumu hemen polise haber verdik. Futbolcularımızın bazıları maç için köyden gelmişti. Yeniden köye dönecek paraları yok, elbiseleri çalındı. Ne yapacağımızı şaşırdık."

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaşanan hırsızlıkla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağlıksporlu Futbolcuların Para ve Değerli Eşyaları Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement