Sakarya'da Kaykay Pisti Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Kaykay Pisti Yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'nun talimatları doğrultusunda her geçen gün gençler arasında ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için bir kaykay pisti inşa ediyoruz.

21.06.2016 12:23

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'nun talimatları doğrultusunda her geçen gün gençler arasında ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için bir kaykay pisti inşa ediyoruz." dedi.

Vardar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurumun sosyal medya hesaplarına bu konuda taleplerin geldiğini söyledi.

Hemen proje çalışmaları başlattıklarını belirten Vardar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'nun talimatları doğrultusunda her geçen gün gençler arasında ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için bir kaykay pisti inşa ediyoruz. Kent Park'taki tenis kortunu kaldırdık, bu alana yeni bir pist kazandırıyoruz. İhaleyi de tamamladık. Bölgede çalışmalarımız başlamış bulunuyor. Şu anda pistin içerisinde paten yapanların kullanımına uygun zemin oluşturuldu. Alana beton atıldı. Seyir terasları ve diğer üniteleri de parka monte ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Vardar, projenin 650 metrekarelik bir alanda hayata geçirildiğini vurgulayarak, "Gençlerimizin heyecanla bekledikleri bir projeyi daha şehre kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kaykay tutkunu gençlerimiz bu alanda serbestçe spor yapabilecekler. Hem tekniklerini geliştirip, hem de eğlenme ayrıcalığını yaşayacaklar. Ayrıca güvenlik konusunda da herhangi bir tereddüt söz konusu olmayacak. Gençlerimiz için daha birçok yeni çalışmayı da önümüzdeki süreçte hayata geçireceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Kaykay Pisti Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement