Sakarya'da Yağmur, Su Baskınlarına Yol Açtı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Yağmur, Su Baskınlarına Yol Açtı

Sakarya'da 12 saatte metrekareye 30 metreküp yağmur düştü. Birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı.

19.06.2017 21:07  Güncelleme: 22:48

Sakarya'da öğle saatlerinden sonra etkili olan yağmur sonucu son 12 saatte metrekareye 30 metreküp yağış düştü.Çok sayıda sokak ev ve iş yerini su bastı. Özellikle Erenler ilçesindeki 7065. Sokak'ta yaşayan vatandaşlar yağıştan en çok etkilenenler oldu.

SULARI TAHLİYE ETMEYE ÇALIŞTILAR

Sokakta bulunan yaklaşık 10 ev yağmur sonrasında sular içinde kaldı. Yoldan taşıp eve giren yağmurun yüksekliği bazı noktalarda diz seviyesine kadar ulaştı. Ramazan Bayramı öncesi su baskınlarıyla zor duruma düşen vatandaşlar kovalarla evlerindeki suyu tahliye etmeye çalıştı. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri ise su baskını olan bölgelerde çalışmada bulundu.

HER YAĞMURDA BÖYLE

Macide Uzun su baskınından sonra evinde kullanabileceği eşyasının kalmadığını belirterek, "Yağmur altında taşmış her taraf. Her yağmurda böyle. Ben kendim de hastayım, hasta halimle bu evle uğraşıyorum. Buna çözüm bulsunlar. Eşyalarımı, evimi istiyorum" dedi.

"YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN"

Yetkililere yardım çağrısı yapan Muzaffer Yavuz ise, "Bayram öncesi rezil olduk. Bayram zamanı halimize bakar mısınız? Bunların suçlusu biz değiliz. Sesimizi yetkililer duysun. Burada perişan olduk, sular içinde kaldık" diye konuştu.

Sakarya\'da Yağmur, Su Baskınlarına Yol Açtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Yağmur, Su Baskınlarına Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement