Sakarya Ünıversıtesı'nde Rektörlük Seçimi Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Ünıversıtesı'nde Rektörlük Seçimi Heyecanı

Sakarya Ünıversıtesı\'nde Rektörlük Seçimi Heyecanı

Sakarya Üniversitesiænde İki Dönem Rektörlük Yapan Prof. Dr. Mehmet Durmanæın Yerine Seçilecek Olan 6 Rektör Adayının Belirleneceği Seçimde Oy Kullanma İşlemi Başladı.

21.10.2010 17:42

Sakarya Üniversitesinin Esentepe Kampüsü'nde öğretim görevlileri oy kullanırken, tercihlerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Arifoğlu, Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sami Şener, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Harun Taşkın, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Etem Köklükaya, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Tütüncü ve Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Doğan'ın oluşan 6 adaydan biri için yapıyor. Seçimlerde129 profesör, 118 doçent ve 465 yardımcı doçent olmak üzere 712 öğretim üyesi oy kullanıyor.

Rektörü Prof. Dr. Durman, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin üniversiteye yakışan bir düzen ve bayram havası içinde geçtiğini söyledi. Seçime katılan herkesin son derece mutlu olduğunu ifade eden Durman, "Gerçekten de üniversitem adına gurur duyuyorum. Özellikle de böyle bir tabloyu görünce. Üniversitemizin gelmiş olduğu düzeyi her zaman söylüyorum. Bununla çok doğru orantılı bir seçim süreci geçiriyoruz. Sanıyorum, saat 16.00 gibi sonuçlar açıklanır. Seçim sonuçlarının ilimize, üniversitemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm adaylara da başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Ünıversıtesı'nde Rektörlük Seçimi Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement