Saldırıda Yaralanan Uzman Çavuşun Babası Konuştu - Son Dakika
Güncel

Saldırıda Yaralanan Uzman Çavuşun Babası Konuştu

Saldırıda Yaralanan Uzman Çavuşun Babası Konuştu

Siirt Eruh’ta Ormanardı üs bölgesine PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda Dursunbeyli uzman çavuş Mehmet Emin Duman yaralandı.

30.03.2018 17:06

Siirt Eruh'ta Ormanardı üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda Dursunbeyli uzman çavuş Mehmet Emin Duman yaralandı. Gazinin babası Nezi Duman, şer güçlerin birlik olarak Türkiye üzerinde oyun oynadığını söyledi.

Sabah saatlerinde Ormanardı köyü mevkisindeki yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine bir grup PKK'lı terörist tarafından ağır silahlarla saldırı düzenlenmişti. Güvenlik güçleri saldırıya anında karşılık verirken, açılan ilk ateşte 6 güvenlik korucusu şehit oldu, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker yaralandı.

Hain saldırıda yaralanan uzman çavuş Mehmet Emin Duman'ın Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı İsmailler Mahallesi'nde yaşayan ailesine de haber ulaştı. Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Garnizon Komutanı Başar Akın, gazinin ailesini ziyaret ettiler.

Mehmet Emin Duman'ın durumunun iyi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, kolundan ve bacağından yaralanan uzman çavuş ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi. Gazi olan Duman'a geçmiş olsun temennisini ileten Bahçavan, ailenin yarın sabah Uçak ile Siirt'e hareket edeceği bilgisini de verdi.

Gazinin babası Nezi Duman ise yaptığı açıklamada, "Vatan millet sağolsun, elimde imkanım olsa ben kendim de gideceğim. Oğlumun durumunun iyi olduğunu öğrendik. Allah, Muhammed ümmetinin yar ve yardımcısı olsun. Şer güçler birlik oldu, hep ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyor. Bize dost görünüp arkamızdan vuruyorlar" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saldırıda Yaralanan Uzman Çavuşun Babası Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement