Salihli - 5 Kişinin Öldüğü Kavşakta Protesto - Son Dakika
Güncel

Salihli - 5 Kişinin Öldüğü Kavşakta Protesto

Salihli - 5 Kişinin Öldüğü Kavşakta Protesto

5 kişinin öldüğü kavşakta protestoManisa'nın Salihli İlçesi'nde, dün iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişi toprağa verildi.

26.03.2016 22:44

5 kişinin öldüğü kavşakta protesto

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, dün iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişi toprağa verildi. Cenaze töreni sonrası mahalle sakinleri, aynı kavşakta sürekli kazaların yaşandığını belirterek önlem alınmasını istediler.

Salihli'de dün akşam saatlerinde iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 5 kişi, ilçe merkezinde toprağa verildi. Aydoğan Aydın ile aynı araçta bulunan Atike Koç, Emine Koç ve Melek Aydın Caferbey Mahallesi'nde, Keziban Yalçıner ise Mersindere Mahallesi'nde son yolcluklarına uğurlandı. Törenin ardından, Caferbey Mahallesi sakinleri kazanın yaşandığı kavşakta bir araya gelerek tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Aler, "Bu kavşakta sürekli kaza oluyor. Bu mahalleden birçok insan, bu kavşakta yaşanan kazalar nedeniyle hayatlarını kaybetti. Artık yeter diyoruz ve bir an önce ama üst geçit, ama alt geçit yapılmasını istiyoruz" dedi.

Hatice Cebeci ise, "Bu yaşanan kaçıncı kaza. 5 canımız daha gitti. Bu yola bir çözüm bulun. Artık canlar yanmasın" dedi. Yapılan açıklamaların ardından, kalabılk yolu tekrar trafiğe açtı.

Salihli- İzmir Karayolu Caferbey Kavşağı'nda dün saat 19.00 sıralarında Aydoğan Aydın yönetimindeki 45 SU 466 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mevlüt Topbaş yönetimindeki 06 FT 6355 otomobil çarpıştı. Kazada 5 kişi yaşamını yitirmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Salihli - 5 Kişinin Öldüğü Kavşakta Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement