Samanyolu TV Yaz Sezonuna Hızlı Giriyor - Son Dakika
Güncel

Samanyolu TV Yaz Sezonuna Hızlı Giriyor

Yepyeni projelerle yaz sezonu hazırlıklarına hızlı başlayan Samanyolu TV, üç muhteşem yapım için kolları sıvadı.

11.05.2015 14:34

Bir günlük dizi, bir magazin programı ve bir de yemek programını önümüzdeki günlerde ekrana taşımaya hazırlanan kanalın yeni projeleri oldukça ses getirecek.

İki Dünya Arasında dizisi ile reytinglerde başarılı bir grafik çizen Samanyolu TV, senaryosunu Erkan Çıplak ve ekibinin kaleme aldığı yeni bir günlük dizi olan Çınarın Gölgesinde ile yaz dönemine iddialı hazırlanıyor. Çekimlerine başlanan dizide bir gecede hayatı değişen Çınar adındaki bir kadının hikayesi anlatılıyor. Merakla beklenen yeni dizi yakında Samanyolu TV ekranlarında olacak.

Yeşil Elma, Mutfak Keyfi gibi yemek programlarında yakaladığı başarıyı sabah kuşağında devam ettirmek isteyen kanal, hafta içi her gün yayınlanacak yeni bir yemek programı için hazırlıklarını tamamladı. Pasta Börek adı verilen programın sunuculuğunu Gülenay Yüce üstleniyor. Pasta Börek ile sabah kuşağında ev hanımlarının ilgisini çekmeyi hedefleyen kanalın yeni programı Mayıs ayının son haftasından itibaren canlı olarak yayınlanacak.

En dikkat çeken projelerden bir diğeri de dizi magazin formatında yayınlanacak olan İyi Seyirler programı. Farklı bir proje olarak dizi setlerinden oyuncuların yaşamına, kamera arkası görüntülerden set haberlerine kadar birçok konunun ekrana taşınacağı program, Mayıs ayından itibaren her Cumartesi ekranlarda olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samanyolu TV Yaz Sezonuna Hızlı Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement