Samsun'da düğün konvoyuna silahlı saldırı düzenleyen kardeşler teslim oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da düğün konvoyuna silahlı saldırı düzenleyen kardeşler teslim oldu

Samsun\'da düğün konvoyuna silahlı saldırı düzenleyen kardeşler teslim oldu
25.07.2023 14:32

Samsun'un Atakum ilçesinde düğün konvoyuna silahlı saldırı düzenleyen E.Ş. ve U.Ş. isimli kardeşler, üç gün sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerine teslim oldu. İddiaya göre, kardeşler alkol almak istedikleri için akrabalarıyla tartışmış ve darbedilmişlerdi. Bunun üzerine Kadifekale Mahallesi'ne giderek düğün konvoyunun geçişi sırasında araçlara rastgele ateş açmışlardı. Saldırı sonucunda konvoydaki bir araçta bulunan N.Y. ve G.Y. hafif yaralanmıştı.

Samsun'da 2 kişinin yaralandığı düğün konvoyuna silahlı saldırı düzenleyen 2 kardeş teslim oldu.

İddiaya göre, E.Ş. (27) ile kardeşi U.Ş. (24), 22 Temmuz'da Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'ndeki akrabalarının düğününe gitti. Burada alkol almak istedikleri için akrabalarıyla tartışan kardeşler darbedildi.

Bunun üzerine İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'ne giderek bekleyen kardeşler, düğün konvoyunun geçişi sırasında tabanca ve av tüfeğiyle araçlara rastgele ateş etti.

Konvoydaki bir araçta bulunan N.Y. (60) ile G.Y. (50), isabet eden saçmalar sonucu hafif yaralandı.

Kaçan şüpheliler üç gün sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerine teslim oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da düğün konvoyuna silahlı saldırı düzenleyen kardeşler teslim oldu - Son Dakika


Advertisement