Samsun'da 'karayel Poyraz' Film Çekimi - Son Dakika
Güncel

Samsun'da 'karayel Poyraz' Film Çekimi

Samsun\'da \'karayel Poyraz\' Film Çekimi

Levent İnanır'ın yönetmenliğini yaptığı 'Karayel Poyraz' filminin çekimleri Samsun'da başladı.

06.12.2011 10:59

Levent İnanır'ın yönetmenliğini yaptığı 'Karayel Poyraz' filminin çekimleri Samsun'da başladı. Üniversite öğrencisi olan ve müzikle uğraşan bir arkadaş grubu arasında yaşanan olayların anlatıldığı filmin önümüzdeki Mart ayında vizyona girmesinin planlandığı belirtildi.

'Siz Yapım' tarafından yapılan 'Karayel Poyraz' adlı 95 dakikalık uzun metrajlı sinema filminin çekimleri Samsun'da başladı. Senaryosunu Yıldırım Beyazıt ile birlikte yazan Levent İnanır, filmin yönetmenliğini de üstlendi. Aynı zamanda filmde oyunculuk da yapan İnanır'ın yanında Mustafa Üstündağ, Soner Arıca, Yüksel Arıcı, Hikmet Karagöz'de rol aldı. Filimde Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde okuyan ve müzikle ilgilenen bir öğrenci grubunun yaşadığı olayların anlatıldığı belirtildi. Yaklaşık 60 kişilik bir ekiple çalışmaların devam ettiğini dile getiren ünlü oyuncu Levent İnanır, çekimlerin yaklaşık 1 ay Samsun'daki çeşitli mekanlarda devam edeceğini söyledi.

İnanır, komedi ve dram türünde bir gençlik filmi olan 'Karayel Poyraz' da gençler üzerinden ülkenin genel panoramasının da beyaz perdeye yansıtılacağını belirtti. İnanır, "Filmde öğrencilerin yaşadığı olay üzerinden ülke genelini anlatıyoruz. Film konservatuvar öğrencilerinden oluşan bir orkestranın bölünerek iki orkestra oluşması. Onların çok sevdiği arkadaşlarının ağır bir kaza geçirmesi ve sonrasında tekrar kenetlenip bir araya gelmelerini anlatıyor. Biraz ülkenin geneliyle paralel bir durum sergiliyor. Kardeş kavgaları var tekrar barış için, birarada olmak için bir felaket mi gerekiyor bunun yansıması bizim filmimiz" dedi.

Tamamı Samsun'da çekilecek olan 'Karayel Poyraz' filminin önümüzdeki Mart ayında vizyona gireceği, galasının da Samsun'da yapılacağı belirtildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da 'karayel Poyraz' Film Çekimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement