Samsun'da Kaza: Araç Altında Kalan Sürücü Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Kaza: Araç Altında Kalan Sürücü Ağır Yaralandı

Samsun\'da Kaza: Araç Altında Kalan Sürücü Ağır Yaralandı

Samsun'un Bafra ilçesinde traktör römorkuna çarpan otomobil sürücüsü, yola uzandıktan sonra başka bir aracın üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sürücü Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

21.05.2023 00:14  Güncelleme: 00:17

Samsun'un Bafra ilçesinde traktör römorkuna çarptıktan sonra yola uzanan otomobil sürücüsü, başka bir aracın üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Apaydın'ın (43) kullandığı 55 DA 359 plakalı otomobil, Dedeli Mahallesi Kolay Yolu mevkisinde Semih Coşkun (32) yönetimindeki 55 NU 924 plakalı saman yüklü traktörün römorkuna arkadan çarptı.

Bu sırada aynı istikamette seyreden Volkan Ü. (33) idaresindeki 55 NF 120 plakalı otomobil de kazanın ardından araçtan inerek yola uzanan Apaydın'ın üzerinden geçti.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Apaydın, sağlık ekibince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Apaydın'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Kaza: Araç Altında Kalan Sürücü Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement