Samsun Gençlik Buluşması - Cumhurbaşkanı Erdoğan, konsere eşlik etti (2) - Son Dakika
Güncel

Samsun Gençlik Buluşması - Cumhurbaşkanı Erdoğan, konsere eşlik etti (2)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Isabelle' şarkısını seslendirmesiyle sosyal medyada ünlenen 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker'i dinlemesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türker ile sohbet etmesi SAMSUN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Gençlik Buluşması'nda, program sonunda, Samsun...

11.12.2022 21:22  Güncelleme: 21:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Isabelle' şarkısını seslendirmesiyle sosyal medyada ünlenen 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker'i dinlemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türker ile sohbet etmesi SAMSUN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Gençlik Buluşması'nda, program sonunda, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkıları dinleyerek, "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısına eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Isabelle' şarkısını seslendirmesiyle sosyal medyada ünlenen 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker'i de dinledi.

Türker ile sohbet eden Erdoğan, "Birazcık kilo vermen lazım değil mi?" dedi. Türker de kilo vermek için diyetisyene gideceğini söyledi.

Erdoğan'ın "Ama hakkı, boya verir. Ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Şu güzelliğe bak. Allah nazardan saklasın." demesi üzerine Fevzi Kaan Türker, "Teşekkür ederim Başkanım, siz daha güzelsiniz." karşılığını verdi.

Ailesi de çocuklarının konservatuvarda okumak istediğini belirterek, Fevzi Kaan Türker'e bu yönde ek ders aldırdıklarını ifade etti.

Samsun Gençlik Buluşması - Cumhurbaşkanı Erdoğan, konsere eşlik etti (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun Gençlik Buluşması - Cumhurbaşkanı Erdoğan, konsere eşlik etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement